Belastingadvies

Heij & Van Manen Belastingadviseurs verzorgt alle belastingaangiften, van de inkomstenbelasting tot de vennootschapsbelasting en van de omzetbelasting tot de loonbelasting. We maken hierbij gebruik van de modernste software en - in de meeste gevallen - elektronische gegevensuitwisseling met de Belastingdienst, zodat de aangiften snel en efficiënt kunnen worden afgewikkeld. Het spreekt voor zich dat we er alles aan doen om de aanslag voor u zo gunstig mogelijk uit te laten vallen.

Voor ondernemers stellen we bovendien de jaarstukken op, waarna we uitgebreid de tijd nemen om de resultaten en de financiële en fiscale positie te bespreken.

Ook voor het indienen van bezwaar- en beroepschriften en voor aangiften van successie of schenking kunt u bij ons terecht.

We hechten veel waarde aan permanente bijscholing. Door voortdurend cursussen te volgen, vakliteratuur te bestuderen en berichtgevingen nauwlettend in de gaten te houden, blijven wij op de hoogte van de laatste fiscale ontwikkelingen. Daardoor is onze kennis ruim en actueel.

HEIJ EN VAN MANEN BELASTINGADVISEURS
GENERAAL FOULKESWEG 30A
6703 BS WAGENINGEN
T (0317) 422 199
F (0317) 422 647
E INFO@HEVM.NL
KVK 09176361

© 2023 ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN