Wij zijn ondernemers!

Ondernemers mét kennis van belasting- en administratieve zaken. Daar doet u uw voordeel mee! Als geen ander begrijpen wij waar u dagelijks tegenaan loopt. We helpen u graag met adviezen die u veel voordeel kunnen opleveren.

Opzetten administratie
Voor u als ondernemer is de administratie van fundamenteel belang. En niet alleen omdat elke ondernemer wettelijk verplicht is om een financiële administratie bij te houden. De administratie geeft namelijk voortdurend inzicht in de financiële situatie van uw bedrijf waardoor u alert kunt reageren op veranderingen in uw economische situatie. Aan een goede administratie kunt u bijvoorbeeld zien of de onderneming zich ontwikkelt volgens eerdere prognoses. En of het wel verantwoord is om juist nu te investeren in bijvoorbeeld nieuwe machines, apparatuur of verbouwingen. Administreren is de eerste stap, de analyse van de gegevens de tweede. Heij & Van Manen Belastingadviseurs plaatst de cijfers uit de administratie voor u in de juiste context. Hij toont u de sterke en zwakke plekken in uw bedrijfsvoering.

We adviseren u bijvoorbeeld graag over het opzetten van een overzichtelijke financiële administratie. Daardoor voorkomt u problemen met de belastingdienst, die een degelijke administratie van u verwacht. Bovendien kunnen jaarstukken en aangiften sneller worden opgesteld.

Efficiënt bijhouden
Als u wilt, kunt u het bijhouden van uw administratie volledig aan ons uitbesteden. Wij moedigen u echter aan dit (deels) in eigen hand te houden, uiteraard onder onze professionele begeleiding. U bespaart daardoor kosten en u bent altijd volledig op de hoogte van uw financiële situatie.

HEIJ EN VAN MANEN BELASTINGADVISEURS
GENERAAL FOULKESWEG 30A
6703 BS WAGENINGEN
T (0317) 422 199
F (0317) 422 647
E INFO@HEVM.NL
KVK 09176361

© 2023 ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN